Covid-19 och semestertider

Nu närmar vi oss semestertider och ser fram emot sommaren trots rådande Coronapandemi.

Föreningssupport har under omständigheterna klarat sig bra, både vad gäller vår personal och bolagets ekonomi. Vi har löpande dialoger med våra leverantörer för att säkerställa att alla våra åtaganden kring utskick och aviseringar fungerar precis som vanligt.

Vår support har jobbat från olika platser sedan mitten på mars och försökt bistå alla er kunder på bästa sätt. Vi vet att många har det tufft just nu och vi hoppas verkligen att vi snart ser slutet av denna smittspridning.

Våra öppettider i sommar

Vår telefonväxel är stängd vecka 28 - 31, då vi har lägre bemanning på vår supportavdelning. Skicka gärna din fråga via e-post så svarar vi så snabbt vi kan. Övriga veckor når du oss som vanligt per telefon på vardagar kl 9 - 16

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!